Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

woensdag 28 november 2012

Pizzamenu in de prijzen?

Onze jongerencampagne voor de verkiezingen van 14 oktober is door CD&V-nationaal genomineerd voor de CD&V-Award aan de beste lokale acties. In totaal zijn er vier categorieën (meest creatieve groepscampagne, meest creatieve individuele campagne, meest opmerkelijke stunt en het origineelste beleidsidee rond {iedereen inbegrepen}) waarin prijzen te rapen vallen en elk provinciebestuur selecteerde 1 idee per categorie. We nemen het in de categorie “Meest creatieve groepscampagne” op tegen Gent, Puurs, Watermaal-Bosvoorde, Tessenderlo en de provincie West-Vlaanderen). 

Op onderstaande link zie je de verschillende campagnes en kan je ook stemmen! Voor zij die een stem uitbrengen valt er iets te winnen.