Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

maandag 14 januari 2013

Nieuwe voorzitter JONG CD&V

Zes jaar geleden nam ik als voorzitter van JONG CD&V de fakkel over van Jonathan Cardoen. Op de nieuwjaarsreceptie van aanstaande zaterdag zal Lien Vandebroeck mij opvolgen als nieuwe voorzitter van de jongeren. Lien is 24 jaar en zit samen met haar vriend Jonathan Renders al lange tijd bij de jongerenwerking. We zijn trouwens de enige politieke partij in Kortenaken die een jongerenafdeling heeft. 
Ik ken Lien van in mijn middelbare schooltijd en tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 hebben we beiden de jongerenkandidaten ondersteund door samen met hen campagne te voeren. Ook tijdens de verkiezingen van 2012 heeft Lien ons gesteund. Ze is bio-ingenieur van opleiding en pas gestart als regioconsulente bij de Boerenbond.
Wil je haar bereiken dan kan dat via lien.vandebroeck@hotmail.com