Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

zondag 20 januari 2013

Nieuwe voorzitters

Gisteren hebben we op de nieuwjaarsreceptie niet alleen de wensen voor het nieuwe jaar overgemaakt en de prijzen van de jongeren uitgedeeld maar het was ook tijd voor de driejaarlijkse voorzittersverkiezingen. We proberen ons als partij steeds opnieuw uit te vinden en hechten veel belang aan de interne bestuursvernieuwing.
Wim Roels werd opnieuw verkozen als voorzitter van de afdeling en hij zal worden bijgestaan door Kim Vandepoel die de rol van secretaris zal vervullen. Kim is een jonge en gedreven moeder die sinds 2012 deel uitmaakt van de partij. Juffrouw Imelda Stouthuysen (voor mij zal het altijd juf zijn want ze was directrice van mijn lagere school) volgt Mia Lemmens op bij Vrouw & Maatschappij en Lien Vandebroeck volgt mijzelf op bij de jongeren.
Aan iedereen veel succes met de nieuwe uitdaging!