Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

dinsdag 11 juni 2013

Weddenschap

Tijdens de verkiezingen van vorig jaar hebben we net zoals 6 jaar geleden met de jongeren de afspraak gemaakt dat hij/zij die verkozen was de anderen op een etentje moest trakteren. Vorige keer was Jonathan Cardoen het slachtoffer en deze keer had ik de weddenschap ‘verloren’. Nuja, verloren was het niet echt dus heb ik de anderen met alle plezier – met enige tijd vertraging – getrakteerd. Ik ben iemand die graag gaat uiteten maar koken is niet echt aan me besteed... Daarom dat ik veiligheidshalve voor een uitgebreidere gourmet had gekozen en dat smaakte hopelijk (?) even lekker als het culinair menu van 6 jaar geleden (ter info: Jonathan volgde toen in avondonderwijs de opleiding tot kok). Mijn vriendin heeft wel het nodige kooktalent en zij zorgde voor een zeer mooie afsluiter: sabayon met ijs, banaan, aardbeien en witte chocolade. 
Kim, Lien, Neneh en de 2 Jonathans (Dorien kon er niet bij zijn) bedankt voor de leuke avond en voor het amusement tijdens de verkiezingsweken!