Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

dinsdag 20 mei 2014

Kortenaken gaat digitaal

De digitalisering is niet meer weg te denken en het heeft uiteraard verschillende voordelen. Het snel communiceren is daar 1 zaak van. Via mijn blog en via Twitter probeer ik ook op die trein te springen. De gemeente gaat vanaf nu ook een officiƫle digitale nieuwsbrief uitsturen en dit minstens 4x per jaar. Je kan je op http://www.kortenaken.be/site/735/default.aspx inschrijven om de nieuwsbrief te ontvangen. Dus een nieuwe stap naar snelle communicatie en een mogelijkheid om op maat informatie uit te sturen bij wegenwerken e.d. Verder wordt er ook werk gemaakt van een eigen app voor de smartphone maar meer daarover in de nieuwsbrief..

PS: Je kan je ook op mijn blog nog steeds inschrijven (zie witte kader hierlangs) op mijn - misschien minder officiĆ«le - “nieuwsbrief” ;-)