Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

vrijdag 26 september 2014

Schepen Benny Hermans doet afstand van zijn mandaaDe gemeenteraad van gisteren eindigde op een verrassende wijze. Nadat de voorzitter de raad had gesloten nam schepen Benny Hermans (N-VA) het woord en deelde mee dat hij omwille van professionele redenen afstand doet van zijn mandaat. Benny werd in 2012 met 245 voorkeurstemmen verkozenen en had als schepen verschillende bevoegdheden: sport, onderwijs, kinderopvang, ICT, communicatie, kerkbesturen, tewerkstelling. Tijdens de gemeenteraad en ook daarbuiten viel het op dat Benny zijn dossiers steeds goed beheerste en wist waarover het ging. We hebben hem gisteren dan ook bedankt voor zijn inzet sinds 1 januari 2013.

Benny zal als schepen worden vervangen door Nancy Maris die de 3e opvolger van de N-VA is en 214 voorkeurstemmen behaalde in 2012. Alle succes aan haar gewenst!