Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

maandag 1 december 2014

Met een korreltje zout

Vermeld worden door Kris Peeters... Een natte droom voor elke CD&V'er ;-) Die eer viel mij vandaag te beurt op de blog van Kris met een foto die ik hem gisteren bezorgde. Met de fijnzinnige pen zoals hij dat altijd doet, is ook nu de foto van de nodige commentaar voorzien. Ben je ook benieuwd? Surf dan naar http://deanderekrispeeters.wordpress.com/

Ter info, deze Kris Peeters is ook bekend als De Andere Kris Peeters en heeft dus niets met CD&V te maken.  Hij is auteur van o.m. 'Het voorruitperspectief'', 'De file voorbij' en 'Weg van Mobiliteit' en een gekende Vlaamse mobiliteitsdeskundige.