Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

zondag 18 januari 2015

Knapgedaan voor "Alles4Afrika"

Roger Alles en Gerda Pieraerts zetten zich met hun project "Alles4Afrika" al jaren in om arme bevolkingsgroepen in Afrika op weg te helpen. Ze geven niet enkel goederen en/of geld maar proberen de mensen te leren om zichzelf te behelpen. Hierdoor help je hen natuurlijk op lange termijn en geef je hen blijvende steun wat door de Ebola-epidemie die vorig jaar oprukte meer dan ooit nodig is. Om dit te kunnen realiseren zamelt Alles4Afrika goederen (gereedschappen en kledij) en geld in om deze goederen te kunnen transporteren (meer info op www.alles4afrika.be). 

Als jongeren vinden we dit een super-initiatief en bewonderen we Roger en Gerda dat ze zich vrijwillig en met veel toewijding inzetten voor onze medemens in Afrika. Alles4Afrika streeft doelstellingen rond onderwijs, gezondheidszorg, voeding en zelfredzaamheid na en dat zijn allemaal doelstellingen waarin wij ons als jongeren kunnen vinden. Omwille van deze redenen hebben we hen dan ook onze Knapgedaan-prijs gegeven.