Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

vrijdag 16 januari 2015

Oppositie voeren loont (soms)


Op het grondgebied van Kortenaken staan  vaak verschillende vrachtwagens op straat geparkeerd zonder dat ze goed verlicht zijn. Als gevolg hiervan zijn er al enkele zware ongevallen gebeurd (recent nog een in december).  Daarom vroeg ik tijdens de laatste gemeenteraad van decmeber meer aandacht voor verkeersveiligheid.


We kunnen de vrachtwagens uiteraard moeilijk verbieden om op straat te parkeren want men staat er reglementair. Daarom had ik voorgesteld dat het college een brief zou sturen om de eigenaars aan te sporen om niet op de openbare weg te parkeren of om hen aan te manen om de geparkeerde vrachtwagen goed te verlichten. En zo gebeurde deze week.