Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

vrijdag 20 maart 2015

Meer activiteiten voor TuCiMaNi

In de lente van 2014 verenigden 4 vrijwilligers zich in de groep TuCiMaNi (Tuur Maris, Cindy Severi, Martine Bellen en Nicole Serré). De vereniging wil mensen met een beperking de kans geven om deel te nemen aan sport- en recreatieve activiteiten in een aangepaste omgeving en de gemeente Kortenaken ondersteunt dit initiatief. 

Op de gemeenteraad van februari werden de retributies (bijdrage van €2,5 per activiteit) voor de deelnemers aan sportactiviteiten goedgekeurd. Omwille van het succes van vorig jaar worden er nu geen 4 maar 12 activiteiten aangeboden: Curling, Badminton, Circus, Huifkarrentocht, Twinsporten, G-Sportdag, ...