Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

woensdag 25 maart 2015

Spring break

Het weer hier in Iowa schommelt momenteel nog. Vooraf had men mij gezegd dat de winter zeer streng kan zijn en de zomer zeer heet. En momenteel zitten we duidelijk in de overgang (zie fig voor overzicht in °C):

  • Zaterdag: In T-shirt kunnen rondlopen
  • Zondag: In pull en met losse jas kunnen rondlopen
  • Maandag: 20 minuten moeten krabben om de ruiten van mijn auto open te maken. Er lag - en ik overdrijf niet - een ijslaag op van ca. 0,5 cm. 
  • Dinsdag: pull + jas
  • Woensdag: Ik was in overleg met enkele mensen van het onderzoeksinstituut en plots hoorde ik een alarm. De mensen rondom me keken ook wat bizar en het was blijkbaar een tornadoalarm. Raar zei men en men ging dan ook naar een weersite en alles zag er oke uit en het was dus gewoon een test.