Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

maandag 9 maart 2015

Welkom nieuwe inwoners!

Op zondag 15 maart (vanaf 13u30 in sporthal De Vruen) organiseert de gemeente Kortenaken de jaarlijkse Welkomstdag. Deze Welkomstdag werd in 2008 voor het eerst georganiseerd op initiatief van CD&V. Nieuwe inwoners kunnen er op een prettige manier kennismaken met de leden van het gemeentebestuur en met het historische en toeristische gezicht van onze gemeente.  Ik kan er dit jaar jammer genoeg niet bij zijn...

Tegelijkertijd stelt de gemeente de nieuwe toeristische kaart en brochure voor. In dit pakket worden alle bezienswaardigheden, wandelroutes, horeca & logies gebundeld.