Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

vrijdag 3 juli 2015

Vakantiegevoel in eigen dorp

Midden volgende week ga ik met mijn vriendin voor 2,5 week naar Turkije maar met de zuiderse zon in het land, hadden we ook deze week al een vakantiegevoel. Als je ’s avonds je fiets neemt en de zon ziet ondergaan op een terras van enkele vrienden, dan waan je je in Kortenaken als het ware in het zuiden van Europa. Een aperitiefje en een spelletje Kubb maakten dat gevoel compleet!

En dit weekend gaat het vakantiegevoel verder: Vanavond ‘moeten’ we in Miskom naar een BBQ en op zaterdag staat Werchter Classic op het programma (oke, niet in eigen dorp maar wel in het dorp van mijn vriendin :-)) en op zondag is het FiĆ«st Oept Durp in Kotnaeken.