Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

dinsdag 28 juli 2015

Website eind dit jaar ook op mobiele apparaten

De nieuwe website van de gemeente Kortenaken (www.kortenaken.be) is gisteren online geplaatst en ze oogt zeer modern en zeer fris en past bovendien volledig in de huisstijl van de gemeente. Het is uiteraard eventjes wennen omdat de knoppen wat anders staan, maar dat is bij elke vernieuwing het geval. Naast een grondige update van de layout is onder andere ook het e-loket grondig vernieuwd. Je kan nu makkelijk een attesten en uittreksels online aanvragen. Wil je een vereniging opzoeken dan kan dat nu ook via een online gids. KNAP GEDAAN! 

Toen ik begin dit jaar in de collegenotulen las dat er een nieuwe website kwam, vroeg ik op de gemeenteraad van februari of deze beschikbaar zal zijn in mobiele vorm op tablets en smartphones. Steeds meer mensen surfen namelijk via hun iPad, iPhone, ... Er werd me toen bevestigd dat dit het geval zal zijn. Voorlopig is de website echter nog wat onhandig op je smartphone maar tegen het einde van het jaar is er ook een mobiele versie van de nieuwe en zeer geslaagde website