Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

zondag 3 januari 2016

Knap-gedaan en helaas-prijs

Op vrijdag 22 januari klinken en eten we met CD&V Kortenaken op het nieuwe jaar. Tijdens dit etentje vinden de voorzittersverkiezingen plaats en reiken we met de jongeren van JONGcd&v naar jaarlijkse gewoonte de knap-gedaan- en de helaas-prijs uit. Met de "Knap-gedaan-prijs" wordt de meest verdienstelijke Kortenakenaar of een mooi initiatief van 2015 in de bloemetjes gezet en met de “Helaas-prijs” wordt een gemiste kans in onze gemeente aangekaart. 

Suggesties voor beide prijzen kunnen overgemaakt worden aan JONGcd&v Voorzitster Lien Vandebroeck (lien@cdenvkortenaken.be) of aan mezelf (kristof@cdenvkortenaken.be; 0498/64.00.78).