Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

dinsdag 12 januari 2016

Nieuwjaarsetentje CD&V

WIJ van CD&V Kortenaken nodigen jouw gezin van harte uit op ons nieuwjaarsetentje dat vooraf wordt gegaan door de verkiezing van de verschillende lokale geledingen. De huidige voorzitters van CD&V (Wim Roels), Vrouw&Maatschappij (Imelda Stouthuysen) en JongCD&V (Lien Vandebroeck) zijn opnieuw kandidaat.

Vanaf 19u30 bieden we jou en je gezin de Vlaamse Klassieker friet stoofvlees aan voor de prijs van €10 (<12jaar: gratis). De dranken zijn inbegrepen in de prijs. Inschrijven voor het etentje is verplicht via kristof@cdenvkortenaken.be. Je bent ook welkom om enkel iets te drinken.

Praktisch

Welkom op 22 januari 2016 om 18.30u om je stem uit te brengen en vanaf 19.00u voor de receptie in Zaal Servaes te Kersbeek
  • 18.30u: stemming voorzittersverkiezingen (enkel voor CD&V-leden)
  • 19.00u: receptie + verkiezingsuitslag + Knap-gedaan- en Helaas-Prijs (voor iedereen)
  • 19.30: Friet stoofvlees (voor iedereen)