Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

donderdag 25 februari 2016

Dankjewel Dorien

Op de jongste gemeenteraad heeft CD&V-jongere Dorien Fets haar ontslag gegeven als raadslid. Een actieve rol in de Kortenaakse politiek was voor haar moeilijk combineerbaar met haar huidige job. Als je aan politiek doet, dan moet je dat met volle overgave kunnen doen en dat was volgens haar niet meer mogelijk. 

Een beslissing die ik jammer vind maar die ik wel begrijp. Jong zijn en tegelijk aan politiek doen is niet altijd gemakkelijk. De combinatie met het werk is dan ook niet altijd een evidentie maar toch is de politiek ook een zeer boeiende "hobby" (al is het woordje hobby niet echt van toepassing). Ik wil Dorien dan ook bedanken voor haar inzet als jongere. 

Ps, de foto van hieronder komt uit een verkiezingsfolder van 2012 en Dorien staat op de ladder.