Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

dinsdag 2 februari 2016

Slechte leerling...

We ijveren al 3 jaar naar een organogram en de gouverneur heeft de gemeente hierover ook al terecht gewezen. Het is dan ook zeer betreurenswaardig dat het organogram van het personeelskader op de gemeenteraad enkele opmerkelijke fouten bevatte. Zo zijn onder andere niet alle functies in het organogram opgenomen. Bevoegd schepen Niels Willems (N-VA) erkende deze fout.

We vinden dit bijzonder jammer want men heeft lang de tijd gehad om een organogram op te stellen en nu bevat het nog steeds fouten. De meerderheid gaf aan om het toch ter stemming te brengen en het volgende keer aan te passen.