Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

dinsdag 22 maart 2016

Ongeloof...

Ongeloof... Wat kun je hier nu op zeggen. Zo nabij... Elke Belg zal al wel eens op de luchthaven zijn geweest. Dat maakt het zo nabij. Ik moet er binnen 3 weken ook zijn. Raar gevoel.. Normaal is de luchthaven een plek van lachende mensen.


Vanmorgen zat ik in de auto toen het nieuws binnen kwam. Onmiddellijk naar familie en vrienden gebeld die mogelijks in de buurt waren. Doorheen de dag enkele mails gehad van vrienden uit Turkije en Amerika om hun steun te betogen. Ook de gemeente betuigt haar steun en de vlaggen hangen halfstok. Steun die niet zou mogen in de 21e eeuw.