Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

woensdag 26 april 2017

Gratis naar Plospaland?

CD&V nationaal organiseert op zaterdag 10 juni haar gezinsdag in Plopsaland De Panne. Namens CD&V Kortenaken schenken we op die dag aan zes Kortenaakse gezinnen een gezinspas die gratis toegang biedt voor vier volwassenen en zes kinderen. 

Plopsaland De Panne is die dag open voor leden en niet-leden van CD&V en er valt naast de attracties heel wat te beleven voor jong en oud. Bovendien komen op 10 juni de Ghost Rockers ook optreden. We willen aan zes gezinnen de mogelijkheid bieden om hier gratis naartoe te gaan. Je hoeft bovendien geen lid te zijn van CD&V. Geïnteresseerden kunnen mij (kristof.mollu@gmail.com) of de andere CD&V-bestuursleden voor 10 mei een mailtje sturen met de vermelding waarom we jouw gezin moeten kiezen. Uit de inzendingen loten we dan de winnaars.