Welkom

Op 14 oktober 2012 was ik lijstduwer voor CD&V-Kortenaken en raakte ik verkozen in de gemeenteraad. Daar probeer ik als jonge fractieleider van CD&V samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk te leveren. Op deze blog wil ik enkele leuke weetjes of markante feiten vermelden over politiek in het algemeen, over politiek in Kortenaken en over mezelf. Je kan me altijd contacteren via mail (kristof.mollu@gmail.com) of gsm (0498/64.00.78).

woensdag 28 juni 2017

Ontslag Martin CoomansCD&V-raadslid Martin Coomans zetelt sinds 1995 in de gemeenteraad van Kortenaken en heeft tijdens de raad van juni  omwille van persoonlijke redenen zijn ontslag gegeven. Hij kreeg het steeds moeilijker om zijn familiale leven, het professionele leven en zijn inzet als vrijwilliger goed te combineren en heeft daarom besloten om de gemeenteraad te verlaten. Hij bedankte alle collegaraadsleden, commissieleden en vrijwilligers in verschillende adviesraden voor de samenwerking in de afgelopen jaren en ook het gemeente- en ocmw personeel werd bedankt voor hun dagdagelijkse inzet voor de bevolking. 

Martin wordt vanaf de gemeenteraad van augustus opgevolgd door Gaston Claes. Gaston ('Stonne') woont in Kersbeek-Miskom en is een gekend figuur in de gemeente die zich steeds inzet ten dienste van de verenigingen.